Kid Stylez

Reserver plads/gratis prøvetime og se de individuelle hold  - KLIK HER
 
OM KID STYLEZ, 6-8 år - MGP, DISCO, HIP HOP OG VILD MED DANS
 
 
Blandt danseskolens mest populære hold finder man Kid Stylez. Børnene på dette hold er fra 6-8 år og vi danser alt fra MGP, Hip Hop og Disco til Cha-Cha-Cha og Jive. Børnene kommer til at lære forskellige danseformer og seje trin. Det er cool! Samtidig får børnene et godt kammeratskab og en sund fritidsinteresse, som er inspireret af de ting, som er populære hos børnene. Dette gør, at motivationen er helt i top. Kid Stylez er det sejeste!

Mads Vad har udviklet forskellige danse specielt til denne aldersgruppe, som sikrer, at børnenes motivation er helt i top samtidig med, at børnene lærer at danse. På alle børnehold gør vi hos VM Dans meget ud af, at motivere børnene igennem undervisningen samtidig med, at der er en sund, god og positiv disciplin. Vores instruktører har stor erfaring med, at have med børn at gøre. Således er alle børn sikret en rigtig god oplevelse.

Holdet er både for drenge og piger!

I Randers varetager Basse og Pernille Richarz den ugentlige undervisning. Basse og Pernille er begge meget dygtige undervisere, hvilket sikrer, at eleverne får det optimale ud af undervisningen. Mads Vad underviser holdet den 1. dansegang samt fungerer som gæsteinstruktør i løbet af sæsonen.

Vi glæder os til at se dig!
 
 
Reserver plads/gratis prøvetime og se de individuelle hold  - KLIK HER
 
 
VM Dans | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 86282300 | vmdans@vmdans.dk